dissabte, 4 de març de 2017

QUÈ ÉS L'ART ?


Què és l'Art ? from anunez12
Introducció al concepte d'Art i dels seus aspectes més significatius.
Nova versió actualitzada Curs 2019-20
Atenció: Molts dels continguts d’aquesta presentació apareixen en forma d'animació. Per poder visualitzar aquestes animacions es necessari que us descarregueu el "PowerPoint" .
Per descarregar-lo copieu i engaxeu a la finestra del vostre navegador el següent enllaç:

2 comentaris:

 1. Bon dia,
  Soc Natàlia, una professora de CCSS d'un IES del Vallès, que enguany treballaré, per primer vegada!:) amb 2n de batxillerat la matèria d'història de l'Art. És per això que en primer lloc, vull agrair-te molt que comparteixis el teu excel·lent material.
  Tinc un parell de dubtes:
  1. Quan intento accedir a aquest enllaç per accedir al Power Point i a les animacions: https://drive.google.com/file/d/17-ptPVJu5G2lAdDGhOP-tHa-fRJZ-QaS/view?usp=sharing, em torna a remetre al blog i no he aconseguit accedir-hi. T'anoto el meu correu per si em pots compartir l'enllaç: ntorello@xtec.cat. Moltíssimes gràcies pel teu ajut.
  2. En una part del blog hi ha un menú que hi diu: Totes les obres PAU (fitxes). Què vols dir? Que sempre entren algunes d'aquestes 56?
  En aquestes 56 hi ha tota la pintura, escultura, arquitectura...?
  3. Algun consell o recomanació per a organitzar-me les classes, el temari, activitats, per tal d'ajudar millor a l'alumnat. Hi ha alguna cosa fonamental que em puguis aconsellar?
  Moltíssimes gràcies per endavant.
  Natàlia

  ResponSuprimeix
 2. perler bead art, Wow, cool post. I'd like to write like this too - taking time and real hard work to make a great article... but I put things off too much and never seem to get started. Thanks though.

  ResponSuprimeix